Na telefononi në: +39 02 8239 6063

AGENZIA COLF - STAF PËR SHTËPI, JAHT DHE BIZNES

Agenzia Colf është një kompani e mirëformuar e specializuar në rekrutimin e personelit vendas për personel brënda shtëpisë ku standardet e larta janë të rëndësishme. 

Ne kemi marrëdhënie të mira dhe të gjata me klientët dhe kandidatët tanë, duke ndërtuar një reputacion mbi profesionalizmin dhe besimin. Konsulentët tanë janë në gjendje të mbështesin një numër të madh nevojash dhe shërbimet tona variojnë nga rekrutimi deri te trajnimi i stafit familjar dhe shërbimet e konsulencës për klientët me çështje të personelit ose ata që kanë nevojë për këshilla.

ÇFARË PO KERKON ?

Na tregoni kërkesat tuaja. Plotësoni formularin e regjistrimit në internet ose kontaktoni në numrat e telefonit  3517784473.  Ky informacion fillestar do të tregojë llojin e pozicionit që dëshironi të plotësoni, kualifikimet që prisni dhe kompensimin që jeni gati të paguani.

Ne identifikojmë perspektivat më të mira. Zgjidhni punonjësin tuaj. Ne do t’ju dërgojmë CV-të e kandidatëve të kualifikuar që tashmë i janë nënshtruar procesit tonë të gjerë të shqyrtimit. Ne gjithashtu do të koordinojmë intervistat me kandidatët.

Hetimi

Të gjithë kandidatët janë hetuar nga ne. Nëse keni zgjedhur një punonjës dhe ai ose ajo ka pranuar pozicionin, ne mund të jemi të sigurt që gjithçka është në rregull. Kur një kandidat nga ne arrin në derën tuaj, mund të jeni të sigurt se ky individ është shumë i kredencializuar në përvojën e punës dhe është kontrolluar me kujdes . 

Ju gjithashtu mund të jeni të sigurt se kandidati është rezident i ligjshëm i BE-së.

Stafi ynë është i trajnuar ekskluzivisht në ligjin e imigracionit, veçanërisht në identifikimin e dokumenteve legjitime dhe kredencialeve. 

SI TË REGJISTROHENI FALAS

KANDIDATËT TANË

POZICIONET E DISPONUESHME

No job found.

PERGJIGJEMI NGA ORA 9 DERI 21 EDHE GJATE FUNDJAVES

Në agjencinë tonë shërbimi ndaj klientit është vërtet në nivelet më të larta.
Operatorët tanë përgjigjen çdo ditë të javës nga ora 9 deri në 21.

SHËRBIM NË TË GJITHË ITALINË

MILANO

3517784473

ROMA

3517784473

Këtu mund të shkarkoni versionin tonë të përshtatshëm dhe të lehtë