Na telefononi në: +39 02 8239 6063

Rreth Nesh

Kompani Rekrutimi për Jahte, Biznese dhe Shtëpi

Kush jemi ne

Agenzia Colf është një kompani e mirëformuar e specializuar në rekrutimin e personelit vendas brenda mjediseve të shtëpisë si: Kuzhinier, dado, infermiere, pastruese etj. Ne kemi marrëdhënie të mira dhe të gjata me klientët dhe kandidatët tanë, duke ndërtuar një reputacion mbi profesionalizmin dhe besimin. Konsulentët tanë janë në gjendje të mbështesin një numër të madh nevojash dhe shërbimet tona variojnë nga rekrutimi deri te trajnimi i stafit familjar dhe shërbimet e konsulencës për klientët me çështje të personelit ose ata që kanë nevojë për këshilla.

  • 269 Kurrikula aktive
  • 200 Punime të shtuara
  • 168 Pozicionet e përputhura

Kandidatët tanë

  • Punonjëse shtëpie
  • Dado
  • Shofer
  • Kujdestare për të moshuarit